Pogoji uporabe

Uporabljeni materiali na tej strani so zaščiteni.

Dovoljeno je: deliti – razmnoževati, distribuirati in javnosti priopčiti gradiva

Pod naslednjimi pogoji:

– Priznanje avtorstva (imenovanje) – avtorsko delo priznati in označiti na način, kakor ga je navedel avtor oz. dajalec licence (vendar ne na način, ki bi sugeriral, da Vi ali Vaša uporaba avtorjevega dela imate njegovo neposredno podporo). Navedite avtorja tega dela: www.ITdesk.info

– Nekomercialno – To gradivo se ne sme uporabljati v komercialne namene.

– Brez predelav – Ne smete spreminjat, preoblikovati ali predelovati to delo.

 

ITdesk.info is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Croatia License.

Nad vsemi programi in storitvami navedenih na spletnih straneh ITdesk Home in na ITdesk.info, izključno pravico imajo njihovi avtorji/ce. Microsoft, Windows in Windowsxx so registrirani zaščitni znak podjetja Microsoft Corporation. Ostali zaščitni znaki uporabljeni na ITdesk Home spletnih straneh so izključno lastništvo njihovih lastnikov/ic. V kolikor imate vprašanja v zvezi z uporabo ali prerazporeditev katerega koli programa, se obrnite na avtorja/ice posameznih programov. Vsa dodatna vprašanja prosim pošljite na info@itdesk.info.

Te spletne strani vsebujejo povezave na druge spletne strani ali vire. ITdesk.info ekipa NI odgovorna za besedila in/ali oglaševalno vsebino oziroma za izdelke, ki so na teh spletnih straneh/ponujenih virih, kakor NI odgovorna za vsebino, ki je na voljo preko njih, možnost uporabe ali točnost vsebine. Povezave uporabljate na lastno odgovornost. Prav tako ITdesk.info ekipa ne zagotavlja:

– da je vsebina na tej spletni strani brez napak ali primerna za vsak namen,
– da te spletne strani ali spletne storitve deluje brez napak ali prekinitev,
– da odgovarjajo vašim potrebam,
– da izvajanje teh vsebin ne krši patentnih pravic, avtorskih pravic, blagovnih znamk ali drugih tretjih oseb.

Če se ne strinjate s splošnimi pogoji uporabe ali če niste zadovoljni s spletnimi stranmi, prenehajte z  uporabo strani in storitev. ITdesk.info ekipa ni odgovorna vam ali tretjim osebam za morebitno škodo, bila ona neposredna ali posredna, naključna ali posledična, povezana z ali  izhajajoča iz vaše uporabe, napačne uporabe teh spletnih strani ali spletnih storitev. Čeprav lahko vaš zahtevek temelji na podlagi garancije, pogodbe, prekrška ali ima kakšno drugo pravno podlago, ne glede na našo obveščenost o možnosti takšne škode, smo oproščeni vseh obveznosti. Sprejemanje omejitev naše odgovornosti je nujen predpogoj za uporabo teh spletnih strani in spletnih storitev.

Vsa programska oprema navedena v tem ali v drugih dokumentih, objavljena na spletnih straneh ITdesk.info je navedena samo v izobraževalne namene ali kot primer tako, da mi na kakršen koli način, ne dajemo prednost tej programski opremi v primerjavi z drugo programsko opremo. Vsako izjavo, da nekaterim od zgoraj navedenim programskim opremam dajemo večjo prednost v primerjavi z drugo, katere so navedene ali niso navedene v gradivu, bomo obravnavali kot neresnične izjave. Našo neposredno in brezpogojno podporo ima le odprtokodna programska oprema (open source), ki omogoča uporabnikom/cam, da postanejo brez ovir digitalno pismeni, da uporabljajo računalnik in sodelujejo v sodobni informacijski družbi.

________________
Prevedla: Elfrida Berger

Copyright © 2012-2021 ITdesk.info All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.